Rodině Hořejších jsme dočasně zapůjčili auto

Petr Hořejší je od roku 2006 po havárii s kamionem upoután na invalidní vozík. Jeho stav se pomalu zlepšuje, ale vyžaduje pravidelné dojíždění na rehabilitace a návštěvy lékařů. Nadace Truck HELP propůjčila jeho manželce komfortní osobní auto, aby jí manželovu dopravu ulehčila.

Děti Petra Hořejšího Alena a Tomáš z Chranišova u Karlových Varů patří mezi naše nadační rodiny, které nejen podporujeme, ale také pochopitelně jejich osudy stále sledujeme. Tatínek Petr, který měl 24.11.2006 těžkou havárii s kamionem v obci Voleč na Pardubicku, kde při projíždění pravotočivou zatáčkou vjel do rodinného domku, je v invalidním důchodu a rodina ho potřebuje převážet na rehabilitace. Petr si zažádal o příspěvek na auto, ale do doby, než bude jeho žádost vyřešena, jsme se rozhodli rodině pomoci a na rok jsme manželce pronajali osobní auto CHEVROLET AVEO, kam se pohodlně vejde složený invalidní vozík.

Slavnostní předání auta se uskutečnilo v autosalonu AUTOVARS, který poskytl nejen zázemí, ale i malé občerstvení. Klíčky rodině předala ředitelka Nadace Truck HELP Tereza Benešová, která jí popřála mnoho šťastných kilometrů v novém voze a samotnému Petrovi další úspěchy ve zlepšování jeho zdravotního stavu. Na jeho zdraví pozvedli symbolickou skleničku sektu i další zaměstnanci společnosti 66 Media a s.r.o . a VERVE-Invest,kteří zabezpečují provoz nadace a Petrovi drží palce.

Rodině Hořejších jsme dočasně zapůjčili auto