Dovolená v Itálii

Nadační děti s maminkami si letos užily báječný týden u moře, v italském Playa Sirena. Na vydařenou dovolenou budeme všichni dlouho vzpomínat.

Všechno vyšlo na jedničku. Super ubytování, ochotný personál, nádherné slunečné počasí, čisté moře a chutné jídlo plné ryb, masových specialit a dětmi milovaných těstovin. Co víc jsme si mohli přát. Po dnech plných vodních hrátek jsme se v podvečer vydávali na procházky po palmové promenádě za zmrzlinovými poháry a pak jsme se scházeli u bazénu, kde se probíraly zážitky uplynulého dne a děti se chlubily ulovenými mušličkami z pláže nebo suvenýry, které si koupily na tržišti v blízkém městečku San Benedeto.

Některé děti s námi byly u moře poprvé, a protože mezi nimi byli i malí neplavci, využil se pobyt ke školičce plavání. Každé dopoledne se malí „neplaváčci“ učili plavat v bazénu, a větší skákat šipky. Děti i maminky byly z letošního pobytu nadšené a většinově odhlasovali letošní místo pobytu za skvělou volbu a všichni by se sem rádi vrátili.
Děkujeme všem sponzorům, kteří rodinám nadace tuto dovolenou umožnili, především firmě SOLBUS za poskytnutí bezplatné dopravy luxusním autobusem Černá perla.

Kompletní fotogalerii z dovolené si můžete prohlédnout na našem Facebooku.

Dovolená v Itálii
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları