Nejlepší týden v roce je za námi

Celý rok se rodiny i my těšíme na společně prožitý týden s dětmi. Pro velký úspěch a velmi příjemné prostředí jsme se rozhodli zopakovat pobyt na stejném místě jako v loňském roce, v residenci Playa Sirena v městečku Tortoreto Lido na Palmové riviéře. Cesta je sice dlouhá, předlouhá (letos trvala celkem 20 hodin z Prahy díky tříhodinovým zácpám kolem Bologni), ale všichni stejně považují dovolenou u moře za nejlepší.


Tahle residence má navíc několik plus – výjimečný personál, který vyjde ve všem vstříc, výborné a bohaté večeře, čisté prostředí, průzračný bazén, pár kroků na písečnou pláž. Trochu delší procházka k obchodům a posezení na promenádě nevadí. Takže vřele doporučujeme.
Celý týden jsme měli nádherné počasí, teploty kolem 30 stupňů, stálé sluníčko. Dopoledne jsme většinou strávili hrátkami u moře, dováděním v mírných vlnách, stavěním hradů z písku a odpoledne u bazénu. Mirek opět učil děti plavat a za dva dny už děti neplavci řádily nad vodou i pod vodou. Při společných večeřích jsme zhodnotili uplynulý den a naplánovali ten další. Tentokrát se nám nevyhnuly ani drobné nehody, které naštěstí dopadly dobře. Alespoň jsme se setkali s italskými poměry v nemocnici a zjistili, že se tam anglicky ani německy nedomluvíte.
Týden utekl jako voda a čekala nás dlouhá zpáteční cesta. Tentokrát bez kolon na dálnicích, jen jsme si obohatili závěr dovolené o kontrolu všech osob v autobusu českou policií.
Uvidíme, co nám přinese další rok, ale za tuto skvělou dovolenou děkujeme všem partnerům nadace. Mezi ně patří i SolBus Servis, který nás opět odvezl autobusem do Itálie a zaplatil veškeré náklady na cestu.

Celou fotogalerii z dovolené si prohlédněte na našem Facebooku.

Nejlepší týden v roce je za námi
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları