Hledáme rodinu

Dne 28.9.2018 se v brzkých ranních hodinách stala nehoda na D11, kdy osobní auto jelo po dálnici v protisměru a čelně se srazilo s kamionem. Obě auta začali hořet, oba řidiči, ve stejném věku 28 let, uhořeli.
Podle dostupných informací měl řidič kamionu čerstvě narozené miminko a staral se o dvě děti z předchozího vztahu partnerky. Tyto informace, které bychom potřebovali oficiálně potvrdit, nám stačí ke schválení rodiny do programu nadace.

Po tragických nehodách nikdy nečiníme takovéto brzké kroky k nalezení rodiny, ale vzhledem k zájmu široké veřejnosti této rodině pomoci, prosíme vás, ozvěte se nám. Kontaktovat nás může někdo z příbuzných, z přátel nebo ideálně sám zaměstnavatel, který tímto bude zprostředkovatelem v nejtěžším období rodiny.

Tentokrát mají zájem všechny televize (Prima, ČT, Nova) o zveřejnění sbírky, a to se dříve nestávalo.
Lidé vám chtějí pomoct a my chceme pomoct vám. Upřímnou soustrast a prosím spojte se s námi.

EDIT 02.10.2018: Případ budeme i nadále sledovat, ale vzhledem k tomu, že se rozcházejí informace, zda 28-letý řidič kamionu měl vlastní děti, které tu po sobě zanechal, prozatím ustupujeme od aktivního vyhledávání pozůstalé partnerky nebo manželky. Pokud by původní informace byly pravdivé, určitě se nám rodina sama ozve. Nyní ustupujeme od mediální propagace nehody.

Hledáme rodinu
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları