Vánoční strom rádia Kiss pro nás skončil na výbornou

IMG_3679

Obdrželi jsme od rádia Kiss 98 všech třicet dárků, o které si napsaly naše děti v rámci charitativní akce Vánoční strom. Mockrát děkujeme za to, že rozesláním dárků naše děti potěšíme druhým Ježíškem.

Dar od nejlepšího českého řidiče roku 2015

08_563879e6b760d

Do soutěže, kterou vyhlásil server auto.cz, poslali čtenáři stovky příběhů, v nichž drtivou převahou ocenili hrdinské skutky českých řidičů. Vyhrát ale mohl jenom jeden z nich, vítězem se stal Jaromír Dušánek, který zachránil na polské lodi život svému kolegovi truckerovi.

PF 2016

Blíží se nový rok, a my si do něj přejeme, aby ubylo nehod na silnicích, při nichž přicházejí řidiči o život. Ať děti mohou i nadále žít v úplných rodinách.

Vítáme nové rodiny!

fedak2

V závěru roku jsme se dostali ke třem rodinám, které přišly o tátu při výkonu povolání. Šimon Plachý je 2,5 letý chlapeček, který přišel o tátu, když mu bylo pouhých 7 měsíců. Vyrůstá se svojí maminkou Janou Beranovou. Tuto rodinu nám předala k podpoře dopravní firma a náš dlouholetý partner, Esa Logistika, u které Tomáš Plachý jezdil. Do této doby podporovala maminku na mateřské tato firma sama.

Dárky pod Vánočním stromem radia KISS

vanoce-192

Vánoční strom Radia Kiss 98 bude stát od 23. listopadu do 20. prosince v pražském Obchodním centru Novodvorská Plaza. Tam také budou ležet přáníčka od našich dětí, protože letos do této charitativní akce Radio Kiss 98 zařadilo i naši nadaci.