Kde jste nás letos viděli aneb nestihli jsme být všude

IMG_8890

Letos nás postupně na své akce, které se uskutečňovaly v zájmu truckerů, nákladní dopravy, bezpečnosti na silnicích a pro radost všech, které se v této branži pohybují, zvali všichni pořadatelé. Moc nás tento zájem těší, protože vypovídá i o situaci ve společnosti, která je nakloněná pomáhat. „Když se ti daří, pomáhej dál“, to je asi heslo, díky kterému jsme letos vybrali od široké veřejnosti podstatnou část peněz pro nadaci, skrz propagační předměty s logem nadace na e-shopu i na uvedených akcích.

pokračování článku…

Pomahame rádi, ale.. aneb bez peněz to nejde

logoDMSs

Vážíme si podpory z řad firemních dárců i fyzických osob a vážíme si i podpory psychické ve vytrvání v naší činnosti, kterou nás zahrnujete na facebooku a instagramu. Protože pomáhat rodinám jde ruku v ruce i se získáváním financí pro ně, budeme rádi, když pro našich současných 30 rodin budeme mít pravidelnou podporu i od drobných dárců. Vaše základna už je veliká, proto stačí posílám i třeba 100 Kč měsíčně.

pokračování článku…

Řidiči dodávek udělali sbírku pro osiřelé děti

bez názvu.png1

V červnu se stala smrtelná nehoda u Lochkovského tunelu v Praze, při které zemřela řidička menší soupravy, stále se však jednalo o nákladní soupravu nad 3,5 tuny. Zanechala po sobě dvě děti, Terezku a Adama. Tyto děti bohužel nemají už ani tatínka, ten zemřel před několika lety ze zdravotních důvodů.

Hledáme rodinu

logo_nadace_aktualni

Dne 28.9.2018 se v brzkých ranních hodinách stala nehoda na D11, kdy osobní auto jelo po dálnici v protisměru a čelně se srazilo s kamionem. Obě auta začali hořet, oba řidiči, ve stejném věku 28 let, uhořeli.
Podle dostupných informací měl řidič kamionu čerstvě narozené miminko a staral se o dvě děti z předchozího vztahu partnerky. Tyto informace, které bychom potřebovali oficiálně potvrdit, nám stačí ke schválení rodiny do programu nadace.

pokračování článku…

Po roce opět na místě činu, aneb dovolená pro nadační rodiny

36477826_2029844730360046_803820481114275840_n (1)

Prázdniny začaly a spolu s nimi i tradiční každoroční pobyt pro nadační rodiny. Letos jsme vyrazili opět do italského Tortoreto Lido, kam nás dovezl Vláďa a jeho team ze SolBus servis, spol.s r.o. Mamimky nás hned v úvodu mile překvapily krásným dárkem – tričkem s portréty všech členů naší nadační “rodiny” Všechny tak nosíme nejen v srdci, ale hrdě už i na tričku!