Dovolená v Itálii

PIC_0134

Nadační děti s maminkami si letos užily báječný týden u moře, v italském Playa Sirena. Na vydařenou dovolenou budeme všichni dlouho vzpomínat.

pokračování článku…

EUROPART Česká republika věnoval šek naší nadaci

logo

Společnost EUROPART, přední evropský obchodník s náhradními díly a příslušenstvím pro užitková vozidla a autobusy všech tříd, ve středu 17. června slavnostně otevřela novou centrálu na severovýchodě Prahy. „Stěhujeme se do nové, moderní budovy v bezprostřední blízkosti důležité křižovatky rychlostní komunikace R10 a dálnice D11“, vysvětluje Vladimír Boháč, ředitel české pobočky společnosti EUROPART.

Jak se vede Káčerkovým

DSC_01284

Rádi dostáváme dobré zprávy z našich nadačních rodin. Jako třeba od Káčerkových. Spokojená rodina, v níž roli tatínka převzal před několik lety nový partner, se rozrostla o syna Sebastiána. V červenci mu bude rok, a tak maminka Kateřina má sice mateřskou dovolenou, ale jakápak dovolená se třemi dětmi, že?

Nahlaste nám nehody

12057_1729

Nadace se dozvídá o nehodách kamionů z různých zdrojů – z médií, od samotných dopravců, ale i od veřejnosti. A proto se na vás obracíme s prosbou, abyste i vy – pokud se o nějaké nehodě dozvíte – zavolali nebo napsali naší nadaci.

pokračování článku…

Dopravci platili pokuty ve prospěch naší nadace

100

Každý rok pořádá Sdružení automobilových dopravců ČESMAD Bohemia akci pro své členy a partnery, vždy na jiném místě a s jinou tématikou zábavy. Jedná se o společenskou událost, kterou si nenechá ujít většina pozvaných. Tento rok se uskutečnilo už jubilejní dvacáté setkání, a to na Střeleckém ostrově v Praze. Jako každý rok se na místě pořádala charitativní sbírka, tentokrát pro naši nadaci Truck HELP.