Reportáž o nadaci v TV Prima Autosalon

IMG_0836

S radostí zveřejňujeme termín vysílání reportáže o nadaci Truck HELP, kterou s námi v létě na Šiklově Mlýně natočil štáb Unicorn Pictures. Stalo se tak zdarma, TV Prima také nepožaduje honorář. Vzhledem k tomu, že se jedná o soukromou televizi a soukromou produkční společnost, jsme tímto krokem velice potěšeni.

Premiéra bude ve čtvrtek 27.11. na PRIMA COOL ve 20.15, repríza pak v sobotu 29.11. na TV PRIMA v 8.35 h.

Kniha 10 let s nadací Truck HELP

Kniha 10 let Nadace Truck HELP

Právě vyšla kniha 10 let s nadací Truck HELP. Obsahuje nejen historii nadační činnosti, ale i rozhovory a příběhy. Čtenářům se představí lidé z Nadace a také rodiny, kterým pomáhají. Knihu si můžete zakoupit v našem nadačním eshopu.

Gratulujeme ke svatbě

504

Ředitelka Nadace Truck HELP, kterou všichni známe jako Terezu Benešovou, změnila svoje příjmení. Protože pojala za manžela pana Miloslava Víta, přijala i příjmení Vítová. Svatba se konala 17.10. na zámku Liblice a novopečená paní Tereza Vítová děkuje děvčatům Chládkovým, které se přijely podívat.
Celá nadační rodina  manželům Vítovým gratuluje a  do manželství  přeje hodně spokojenosti  a  rodinného štěstí.

Nadace Truck HELP poprvé v televizi

2313

V úterý 4. listopadu 2014 si nezapomeňte pustit televizi, nalaďte ČT2 Dobré ráno a podívejte se na rozhovor s nadací Truck HELP. Budeme si povídat o naší činnosti, o rodinných příbězích a kamionové dopravě vůbec. Vstupy bychom měli mít dva, jeden v 7.50 a druhý v 8.15 hodin. Budeme se těšit na i na vaši podporu pomocí DMS nebo sdílení této informace s vašimi známými a kamarády.

Náš vstup nejdete v iVysílání České televize:

1.část
2.část

Nová schválená rodina v naší nadaci

Sourozenci Törkelovi

Již nedlouho po smrti pana Törkela v Německu jsme se dozvěděli, že po sobě zanechal manželku a dvě malé děti. A to díky paní Hájíčkové z Kafka Transport, u které Roman Törkel jezdil. Podle slov této milé paní, která nám při schvalování rodiny do nadace byla velmi nápomocna, byl výjimečným řidičem, na kterého byl spoleh.