Dovolená v Itálii

PIC_0134

Nadační děti s maminkami si letos užily báječný týden u moře, v italském Playa Sirena. Na vydařenou dovolenou budeme všichni dlouho vzpomínat.

Jak se vede Káčerkovým

DSC_01284

Rádi dostáváme dobré zprávy z našich nadačních rodin. Jako třeba od Káčerkových. Spokojená rodina, v níž roli tatínka převzal před několik lety nový partner, se rozrostla o syna Sebastiána. V červenci mu bude rok, a tak maminka Kateřina má sice mateřskou dovolenou, ale jakápak dovolená se třemi dětmi, že?

Nahlaste nám nehody

12057_1729

Nadace se dozvídá o nehodách kamionů z různých zdrojů – z médií, od samotných dopravců, ale i od veřejnosti. A proto se na vás obracíme s prosbou, abyste i vy – pokud se o nějaké nehodě dozvíte – zavolali nebo napsali naší nadaci.

pokračování článku…

Dopravci platili pokuty ve prospěch naší nadace

100

Každý rok pořádá Sdružení automobilových dopravců ČESMAD Bohemia akci pro své členy a partnery, vždy na jiném místě a s jinou tématikou zábavy. Jedná se o společenskou událost, kterou si nenechá ujít většina pozvaných. Tento rok se uskutečnilo už jubilejní dvacáté setkání, a to na Střeleckém ostrově v Praze. Jako každý rok se na místě pořádala charitativní sbírka, tentokrát pro naši nadaci Truck HELP.

pokračování článku…

Vítáme k nám novou rodinu

Společně v Trutnově

Na tento smutný případ nás upozornil kamarád zemřelého pana Kejzlara. Díky němu jsme se dostali k rodině, která bydlí nedaleko Trutnova.
Nešťastná nehoda, při které zemřel táta tří dětí Jiří Kejzlar, se stala 7. října 2014. S kolegou jezdili na kamionu ve dvou, v tu dobu řídil kolega. Viníkem nehody se stal protijedoucí kamion ze Slovenska, který do nich, pravděpodobně vinou mikrospánku, narazil.