Užijte si jarní Velkonoce

dekoracni-slepice

Počasí se prý už umoudří a jaro snad konečně zvítězí nad zimou. Přejeme dětem i rodičům, aby si velikonoční volno pěkně užili. Jen ať to maminky nepřehánějí s jarním úklidem, daleko důležitější než vyglancovaná domácnost jsou společné rodinné zážitky. Tak ať je u vás doma jarně a veselo. A malým koledníkům přejeme bohatou výslužku.

Použijte naši kalkulačku dárcovství

foto

Naše nadace se stala jednou z neziskových organizací, které byly přijaty do projektu darujspravne.cz, prvního projektu v České republice, který je zaměřený na individuální dárce.

pokračování článku…

Naši nejmenší dostali kočárek a autosedačku

IMG_3709

Společnost BABYPOINT, kterou jsme oslovili jako možného nového partnera, nám nabídla pro rodiny zboží z jejich sortimentu. Firma prodává kočárky, jídelní židličky, postýlky a autosedačky více na www.babypoint.cz.

pokračování článku…

Vánoční strom rádia Kiss pro nás skončil na výbornou

IMG_3679

Obdrželi jsme od rádia Kiss 98 všech třicet dárků, o které si napsaly naše děti v rámci charitativní akce Vánoční strom. Mockrát děkujeme za to, že rozesláním dárků naše děti potěšíme druhým Ježíškem.

Dar od nejlepšího českého řidiče roku 2015

08_563879e6b760d

Do soutěže, kterou vyhlásil server auto.cz, poslali čtenáři stovky příběhů, v nichž drtivou převahou ocenili hrdinské skutky českých řidičů. Vyhrát ale mohl jenom jeden z nich, vítězem se stal Jaromír Dušánek, který zachránil na polské lodi život svému kolegovi truckerovi.