Akce fóra dárců

darci

Dne 29. listopadu se uskuteční Den dárců, jakožto příležitost pro ocenění a poděkování všem dárcům. Práce neziskových organizací je pro naši společnost velmi důležitá a bez pomoci dárců a lidí, kteří nejsou k veřejně prospěšným aktivitám lhostejní, by byla práce mnohem těžší, toto je vhodná příležitost jak všem dárcům poděkovat.

pokračování článku…

Podpořili nás aneb sraz Kinderkamioňáků očima pořadatelů

37

Ve dnech 29. – 31. července 2016 se uskutečnil v Náklu u Olomouce již třetí ročník skupinového srazu Kinderkamioňáci EU. Skupina vznikla před šesti lety na Facebooku vyloženě jako odnož již zaběhnutých kamioňáckých skupin a byla zaměřena hlavně pro řidiče dodávek. Po 6-ti letech máme 1900 oficiálních členů ze všech odvětví autodopravy.

pokračování článku…

Nejlepší týden v roce je za námi

_DSC0463

Celý rok se rodiny i my těšíme na společně prožitý týden s dětmi. Pro velký úspěch a velmi příjemné prostředí jsme se rozhodli zopakovat pobyt na stejném místě jako v loňském roce, v residenci Playa Sirena v městečku Tortoreto Lido na Palmové riviéře. Cesta je sice dlouhá, předlouhá (letos trvala celkem 20 hodin z Prahy díky tříhodinovým zácpám kolem Bologni), ale všichni stejně považují dovolenou u moře za nejlepší.

pokračování článku…

Nejdůležitější týden v roce je tu!

13501917_1258341504177043_8213781044891019875_n

Rok se s rokem sešel a my jsme opět vyvezli naše nadační rodiny na letní dovolenou. Pro velký úspěch a velmi příjemné prostředí, jsme se rozhodli zopakovat pobyt na stejném místě jako v loňském roce. Bella Italia – Tortoreto Lido 2016 může začít.
Sledujte naš letní pobyt na našich facebookových stránkách!

Verunčiny osmnáctiny

_DSC0023

A tento rok tu máme další oslavence 18tých narozenin. Veronika Fialová se s mamkou a sestrou vydaly za námi do Prahy z nedalekých Loun, přivezly typickou ukrajinskou dobrůtku, „játrový dort“, který dělala maminka Raisa, a sladké řezy od Verunky.