Navýšení příspěvku k narozeninám a odměn za vysvědčení

Vysvědčení,_druhý_stupeň_ZŠ

Všem dětem nadace s radostí oznamujeme, že zase můžeme přikročit k vyšším příspěvkům k narozeninám a vysvědčení. V roce 2014 jsme snížili příspěvek k narozeninám z 1000,- Kč na dítě na 700,- Kč, odměny za vysvědčení z 1500,- Kč na 1200,- Kč a z 1000,- Kč na 800,- Kč, a to z důvodu nevyrovnaného rozpočtu. Nyní se nám daří zase trvale získávat dostatek peněz pro roční rozpočet nadace.

pokračování článku…

Řidiči pomáhají čím dál víc

DSC_3975

S velkým potěšením bychom chtěli uveřejnit, že za loňský rok jsme dostali několik finančních příspěvků od řidičských skupin.
Pravidelně dostáváme poměrně vysokou částku od skupiny Kinderkamioňáci.eu, která v souhrnu za rok 2016 činila 25 647 Kč!

pokračování článku…

Za chvíli přijde Ježíšek!

pf 2017 NADACE

Věříme, že všechny naše nadační děti od něj dostanou dárky,které si přály, a prožijí se svými maminkami krásné svátky. Nashledanou a hlavně naviděnou v novém roce!

Pomozte nové rodině

Natálie Sotonová

Osmiletou Natálku Sotonovou, jejího staršího bratra a maminku Renatu Němečkovou jsme poprvé navštívili na konci listopadu. Byla to jedna z našich nejtěžších návštěv. Druh paní Němečkové, Jaroslav Sotona, zemřel v osobním autě, které bylo součástí nákladní přepravy jako doprovodné vozidlo nadrozměrného nákladu. Nedopatřením jsme nevěděli, že se nejedná o typický případ naší podpory. Tento případ je ale tak tragický, že jsme rodinu do programu nadace zařadili ihned, a to při dodržení hlavního statutu pomoci – pomoc dětem a rodinám, pozůstalým po obětech dopravních nehod řidičů z povolání nákladních vozidel a autobusů, kteří se stali oběťmi dopravních nehod při výkonu svého povolání.

Kalendář pro dárce

15380744_1409917679019424_2833439026787864989_n

I letos jsme dostali zdarma kalendáře ALIMAX GROUP, fotky jsou ještě vydařenější než minule a moc nás potěšilo logo Nadace! Máme celkem 50 kalendářů, které letos dostanou všichni dárci, kteří v průběhu prosince a ledna ODEŠLOU NA TRANSPARENTNÍ ÚČET NADACE (1399088001/5500) ČÁSTKU 990 KČ. Po připsání peněz na účet nadace je nutné nás ihned kontaktovat přes zprávy FB nebo emailu tereza.vitova@nadacetruckhelp.cz o platbě a zaslání vaší adresy! Kalendář vám odešleme zdarma co nejdříve.
CELÁ ČÁSTKA 990 KČ JE PRO NADACI TRUCK HELP A JEJÍ DĚTI. Děkujeme za to všechno panu Černému z Alimaxgroup. Dárci budou uvedeni v Truck magazínu.