Nejdůležitější týden v roce je tu!

13501917_1258341504177043_8213781044891019875_n

Rok se s rokem sešel a my jsme opět vyvezli naše nadační rodiny na letní dovolenou. Pro velký úspěch a velmi příjemné prostředí, jsme se rozhodli zopakovat pobyt na stejném místě jako v loňském roce. Bella Italia – Tortoreto Lido 2016 může začít.
Sledujte naš letní pobyt na našich facebookových stránkách!

Verunčiny osmnáctiny

_DSC0023

A tento rok tu máme další oslavence 18tých narozenin. Veronika Fialová se s mamkou a sestrou vydaly za námi do Prahy z nedalekých Loun, přivezly typickou ukrajinskou dobrůtku, „játrový dort“, který dělala maminka Raisa, a sladké řezy od Verunky.

Do Nadace Truck HELP jsme přijali novou rodinu

Matyáš s maminkou

V květnu nás v našem sídle nadace navštívila paní Alice Kollárová se svými třemi dětmi, poté, co jsme si předem vyměnili veškeré informace a ujasnili se, že jde o rodinu, které můžeme pomoci. Výjimečně jsme nejeli novou rodinu navštívit k nim domů, ale uvítali jsme je v Praze, kam přijeli navštívit starou tetičku.

pokračování článku…

Letošní akce Česmadu byla pro nás neuvěřitelně přínosná

_DSC0108

V krásném prostředí Trojského zámku v Praze se sešlo poslední květnový pátek téměř 1000 podnikatelů z oblasti dopravy. Sdružení automobilových dopravců slaví tento rok 50tileté výročí existence a po celou dobu hájí zájmy autodopravců, zajišťuje služby spojené s přepravou zboží a s provozováním dopravy. Pro tento slavnostní den Česmad Bohemia zakoupil pět obrazů, které se během večera vydražily (pro nadaci) za celkovou neuvěřitelnou částku 203 000 Kč!

Nové samolepky v prodeji

TruckHelp-samolepky_nahledy

Vyprodali jsme naše staré zásoby samolepek a máme pro Vás připravené zbrusu nové, v duchu nejznámější silnice na světě Route 66. Nechť Vás inspirují vůní dálek a na silnici ochraňují. Budeme rádi, pokud si tyto ceniny zakoupíte a vylepíte na kamion nebo osobní auto. Pozor! Nelepte na sklo, ať zbytečně nedostanete pokutu nebo před kontrolou nad STK nemusíte odstraňovat.