Hledáme maminkám práci

Vdovy po řidičích kamionů a autobusů se rázem ocitají ve finanční nouzi, v naprosté většině totiž přišly o živitele rodiny. Jde většinou o matky malých dětí, které se po této ztrátě musí postavit na vlastní nohy a vzít finanční zabezpečení rodiny na svá bedra.  Mnohdy to znamená jediné – najít si nové zaměstnání.

Nadace Truck HELP se snaží pomáhat vdovám i v hledání práce, ale protože v dnešní době nemají matky malých dětí na pracovním trhu na růžích ustláno a nadační rodiny jsou po celé republice, není to vůbec lehké. Proto chceme na tomto místě zveřejňovat pracovní poptávky našich maminek, které jsou v tíživé životní situaci, s nadějí, že díky naší inzerci uspějí a najdou zaměstnání, které jim umožní důstojné zabezpečení jejich dětí.

Jaroslava Filipová (36 let) bydlí v Jaroměři se svými dcerami Lucií (8 let) a Karolínou (5 let). Má zkušenosti ve zdravotnictví, v administrativní práci a v současné době působí jako taxikářka.

Její CV si můžete stáhnout ZDE

Jitka Rybáková (39 let) z Mirotic má zkušenosti  jako prodavačka, zootechnik i mistrová v potravinářské výrobě. Má dvě děti- středoškoláka Jakuba a šestiletého Štěpána.

Její CV si můžete stáhnout ZDE