Denis Ferda

Jeho rodiče spolu žili jako partneři 15 let. Dva měsíce před Denisovými devátými narozeninami jeho tatínek Roman Hlava zemřel. Stalo se tak 13. 6. 2005 při dopravní nehodě kamionu a osobního auta. Viníkem nehody byl tehdy 21letý kluk ve Felicii, který nevybral mírně pravotočivou zatáčku a čelně se srazil s kamionem řízený kolegou pana Hlavy. Ten jel v kamionu jako náhradní řidič. Nákladní souprava se dostala do smyku a sjela do silničního příkopu. Oba řidiči utrpěli těžká zranění a spolujezdec, tatínek Denise, při nehodě zahynul. Bylo mu 30 let.
Denis žije s maminkou Ivanou v Hranicích na Moravě v družstevním bytě. Maminka pracuje jako účetní, Denis studuje soukromou střední odbornou školu, obor informační systémy.
Od 16. prosince 2011 zasílá Nadace Truck HELP měsíční příspěvek Denisovi ve výši 1500,- Kč. Příspěvek je rodině zasílán na základě rozhodnutí správní rady ze dne 15.12.2011.

Pokud této rodině chcete pomoci, pošlete libovolný příspěvek na bankovní účet nadace a do textu uveďte „dar pro Denise Ferdu“.