Matěj Vágner a Vojtěch Šulc

Matěj přišel o svého tatínka na zpáteční cestě ze Španělska. Richard Vágner byl 9. července 2005 nalezen v kabině svého nákladního auta mrtvý. Stalo se tak na parkovišti u francouzského Lyonu. Policie nevyloučila násilnou smrt. Paní Renata Vágnerová má z předchozího manželství dva syny, 19tiletý již žije sám, mladší, Vojta Šulc, s maminkou a Matějem v malém domku v Dolním Bezděkově u Chrudimi. Na domek si manželé vzali hypotéku, kterou je nyní nutné splácet.

Rodina je podporována nadací Truck HELP od prosince 2005, v současné době zasílá měsíční příspěvky ve výši Matějovi 1500,- Kč a mamince paní Vágnerové 1000,- Kč na Vojtu z předchozího manželství.

Pokud této rodině chcete pomoci, pošlete libovolný příspěvek na bankovní účet nadace a do textu uveďte „dar pro Matěje Vágnera“.

Rodinné novinky

Rádi oznamujeme, že z Matěje se klube talentovaný spisovatel.  Posuďte sami -  poslal nám svou povídku “Mimozemšťan”, kterou vymyslel a vytvořil při hodině informativní a komunikační výchovy na počítači jako poděkování nadaci.  Děkujeme a vzkazujeme: Matěji, piš dál, přejeme ti hodně  tvůrčích úspěchů!