Tomáš Rosenkranz

-Tomáš přišel o svého tatínka ve věku 20 měsíců. Pan Rosenkranz  byl profesionální řidič nákladního automobilu a rozvážel pečivo. Na zledovatělé a neposypané vozovce dostal smyk a na místě nehody  zemřel. Malý Tomáš navíc ještě trpí alergií na výrobky obsahující lepek a na mléčné výrobky. Musí tedy dodržovat přísnou bezlepkovou dietu, která je hodně finančně náročná. K této nemoci se přidalo i astma. Maminka má zdravotní problémy, v Ostravě má fyzicky náročné povolání, které se snaží skloubit s péčí o Tomáše.

Od 1. července 2004 zasílá Nadace Truck HELP této rodině z Bílovce měsíční příspěvek 1000,- Kč, od  1. února 2005 z důvodu zvýšených nákladů na dietu 1500,- Kč. Příspěvky jsou rodině zasílány na základě rozhodnutí správní rady ze dne 10. 6. 2004 a 31. 1. 2005.

Pokud této rodině chcete pomoci, pošlete libovolný příspěvek na bankovní účet nadace a do textu uveďte „dar pro Tomáše Rosenkranze“.