Zasláním příspěvku na účet

U Raiffeisen bank máme zřízen transparentní účet, na kterém si kdokoliv může zkontrolovat naše hospodaření. Na tomto účtu bude vidět i váš příspěvek, který může být v jakékoliv výši. Nejvíce oceníme menší částku, zřízenou trvalým příkazem na každý měsíc, tak jako i my dětem platíme pravidelný měsíční příspěvek.
Zde najdete odkaz do Raiffeisen banky na náš hlavní účet nadace, ze kterého odcházejí příspěvky všem dětem,  číslo účtu: 1399088001/5500.

Samostatné transparentní účty, založené  pro konkrétní rodiny (účty jsou vedeny u Fio banky, která neúčtuje žádné poplatky za zřízení a vedení účtu):

Pro Elišku Mášovou, které zemřel tragicky táta při nehodě autobusu v Horoměřicích dne 12. ledna 2018. Číslo účtu, kam můžete poslat váš dar: 2701 368 288/2010

Finanční prostředky předáváme pozůstalé rodině pravidelnou pomocí, dle stanov nadace, až do ukončení podpory dítěte v 19ti letech. Přebývající částka na konci bude rodině převedena souhrnně.

Pro sirotky Terezku a Adama Kábovi, kterým zemřela maminka Vesna, řidička soupravy nad 3,5 t, při nehodě u Lochkovského tunelu dne 4. června 2018. Číslo účtu, kam můžete poslat váš dar: 2401 452 883/2010 odkaz https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2401452883

Finanční prostředky budeme sirotkům převádět pravidelnou pomocí, po dohodě s opatrovníky (teta se strýcem z otcovy strany) a předání všech dokumentů ke schválení rodiny do programu, nejlépe na samostatně zřízené účty těchto dvou dětí. Přebývající částka po ukončení podpory bude dětem převedena souhrnně.

Potvrzení o daru si prosím vyžádejte u účetní Nadace, Petry Gogalové, na e-mailu petra.gogalova@nadacetruckhelp.cz.