Konečně zase spolu!

„Konečně zase spolu“ přesně takhle znělo heslo letošního letního pobytu Nadace Truck HELP. V loňském roce nám společné letní setkání zhatila pandemie. Díky příznivějším podmínkám se nám letos podařilo zajistit týden plný zábavy a radosti v Aquapalace Čestlice.

Každodenní úsměv dětí vykouzlila široká nabídka tobogánů, skluzavek a vodních hrátek, které využívaly nejen děti, ale i maminky. Ubytování ve 4hvězdičkovém hotelu se skvělým stravováním a úžasnou atmosférou zajistilo rodinám z nadace Truck HELP zasloužený odpočinek v takto těžké době. Pro maminky s dětmi jsme zorganizovali i naučné výlety. Děti i maminky okusily krásu českých krajin na hradě Karlštejn. V překrásné pražské zoo, která se řadí mezi nejhezčí ve střední Evropě, se dozvěděly spousty informací ze světa zvířat. Ať slon, pelikán, hroch či pavouk, každá věková kategorie si zde našla to své. Týden však uběhl jako voda a my se museli se slzami v očích rozloučit. Nadace Truck HELP je jedná velká rodina, kterou spojuje velmi těžký osud, ale na druhou stranu vytváří pevná přátelství, porozumění a pomocnou ruku v těžkých chvílích. Děkuji celému nadačnímu týmu za skvěle odvedenou práci, děkuji všem partnerům a přispěvovatelům nadace, bez nichž by toto nebylo možné, a v neposlední řadě děkujeme Vláďovi a Jitce ze Solbus Servis za bezpečný a pohodlný odvoz autobusem „Černou perlou“ na výlety.

Konečně zase spolu!