Renault Trucks odměnil děti mimořádným dárkem za jejich vysvědčení

IMG_5630

Značka Renault Trucks ČR, dlouholetý partner Nadace Truck HELP, nabídl letos další podporu pro děti, které přišly o tátu při výkonu povolání řidiče kamionu. Vedle pravidelného ročního příspěvku se tato mimořádná podpora týkala ocenění dětí nad 12 let s nejlepším studijním prospěchem v ulplynulém školním roce .

Předali jsme Tomášovi Hříbkovi dar se sbírky ve výši 987.887 Kč

241650497_1098235774047978_2150665723197479444_n

Pamatujete si na příběh Tomáše Hříbka a jeho rodiny, kterým tornádo zničilo dům? Ačkoliv se jedná o věc, která otřásla rodinou Tomáše a jejich dům se stal z hodiny na hodinu neobyvatelným, něco se povedlo. Zaměstnanci skupiny Arriva dokázali ve sbírce na transparentní účet zřízený u naší nadace sesbírat neuvěřitelných 487.887,- Kč a společnost ARRIVA k této částce přidala 500.000,- Kč. Částka se sbírky 987.887 Kč tak do poslední koruny putovala na účet Tomáše Hříbka.

Konečně zase spolu!

6DFE9DDB-ED35-452F-8CC3-EFD890C3396D_1_201_a

„Konečně zase spolu“ přesně takhle znělo heslo letošního letního pobytu Nadace Truck HELP. V loňském roce nám společné letní setkání zhatila pandemie. Díky příznivějším podmínkám se nám letos podařilo zajistit týden plný zábavy a radosti v Aquapalace Čestlice.

pokračování článku…

Opět vydařený truckerský sraz nejen pro řidiče firmy Argman

IMG_0296

Již 7. ročník Argman srazu se tradičně konal v areálu dopravní firmy Argman v Holýšově u Plzně, a to o víkendu 6. – 8. srpna 2021. Pořadatelem je pan majitel Jan Argman a vítáni jsou nejen řidiči této společnosti, ale i kolegové řidiči z jiných dopravních firem.

pokračování článku…

Letošní dovolenou jsme strávili v Čechách

213291851_4503959769615184_2593316488514887173_n

První týden prázdnin se tradičně nese v duchu společné dovolené nadace Truck HELP. Děti i maminky se na sebe těší po celý rok, my na ně také. Loni jsme museli pobyt v Itálii zrušit, letos v květnu také, pandemická situace se nevyvíjela dobře. Proto jsme se rozhodli zkusit zajistit pobyt v Čechách a to se nám nakonec povedlo! Od 3. července do 10. července jsme strávili celých 7 nocí v Aquapalace hotelu v Průhonicích – Čestlicích, na který navazuje jeden z nejrozsáhlejších aquaparků v Evropě.