Přejeme veselé Vánoce!

PF_Nadace_2020

Letos nám s přípravou vánočního přání pomohly naše nadační děti, kterým moc děkujeme a vám všem přejeme kouzelné Vánoce!

Charitativní fond zaměstnanců ESA a společnost ESA logistika předala Nadaci Truck HELP šek na 70 000 Kč

bez názvu

Společnost ESA logistika společně s Charitativním fondem zaměstnanců ESA zvýšila svůj pravidelný příspěvek pro Nadaci Truck HELP. „Jsme si vědomi toho, že rok 2020 není pro nikoho jednoduchý, a tak jsme se rozhodli navýšit částku 50 000 Kč, kterou Truck HELP již několik let pravidelně podporujeme, na 70 000 Kč. Přestože v minulých letech jsme šek předávali slavnostně za přítomnosti našich zaměstnanců, v tomto roce nám to situace nedovolila. Stále však velice prospěšnou práci této nadace sledujeme a jsme rádi, že můžeme spolu s Truck HELP pomáhat těm, kteří pomoc potřebují,“ uvedl generální ředitel společnosti ESA logistika Marek Cvačka.

pokračování článku…

Vánoční LEV pomáhá Nadaci Truck HELP!

4

Společnost MAN  nám darovala v rámci vánoční roadshow a zastávce v Postřižíně u svých zaměstnanců částku 30.000,- Kč pro podporu dětí a rodin, které přišly o jednoho z rodinných příslušníků – profesionálního řidiče kamionu nebo autobusu – při dopravní nehodě.

Podpořte nadační rodiny před Vánoci zasláním DMS

NADACE-FB

Nejjednodušší způsob, jak pomoci našim nadačním rodinám, je zaslání DMS. Můžete zvolit jednorázový dar nebo každý měsíc automaticky posílat zvolenou částku. Jak na to, se dočtete níže.

SG Equipment Finance opět podpořil Nadaci Truck HELP

Bez názvu

Přední leasingová společnost, SG Equipment Finance, v jejímž portfoliu dopravní technika tvoří téměř 40 % financovaných předmětů, věnovala naší nadaci 29.600 Kč. Částka vzešla z celoroční akce nazvané POšli POhled – POtěšíš a POmůžeš. Zaměstnanci firmy si navzájem posílali pohledy ze svých cest, a když cestování na jaře nebylo možné, sdíleli své fotky při práci z domova. Firma za každý pozdrav připsala nadaci 200 Kč.