Do programu nadace přibyla další rodina

behrikovy

Loni v květnu došlo ke smrtelné nehodě v Modleticích. Nejednalo se o dopravní nehodu, ale velmi krutou náhodu. Vladimír Behrík, 50tiletý řidič kamionu, při nakládání zboží do návěsu vstoupil na plošinu mezi tahač a návěs a chtěl připojit propojovací hadice soupravy.

pokračování článku…

Novým partnerem nadace se stala firma vytvářející počítačové hry

5bez názvu

V dubnu, během plné koronavirové karantény, se na nás obrátila firma SCS Software, která se zabývá již dlouhá léta vývojem počítačových her Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.

pokračování článku…

Jak se daří našim rodinám

90735706_3174398565904651_1569914480601595904_n

Maminky a děti, myslíme na vás v této těžké chvíli. Na vašich bedrech leží celá tíha světa. Jako samoživitelky máte teď nejtěžší úděl. Obdivuji vás a skláním se před vámi, ani jedna jste mi nenapsala, že situaci nezvládáte a že potřebujete pomoc. Jste nejsilnější ženy, které znám. Přesto přese všechno počítejte s námi, že tu jsme pro vás a jak bude třeba, pomůžeme vám!  Máme vás rádi. ❤️

Ples 18.01.2020

IMG_7298

Velice nás potěšilo pozvání na maturitní ples od Terky Chladové, která byla „nadační dítě“ od roku 2012. Již dosáhla věku 19 let a proto do nadačního programu již nespadá. Přesto nás na svůj maturitní ples pozvala a my jsme byli moc rádi, že jsme se tohoto jejího významného dne mohli zúčastnit.

ESA logistika navýšila podporu pro rok 2020 na 80.000,- Kč

IMG_8453

Zaměstnanci ESA logistika oslavili úspěšné zakončení roku na Christmas Party ESA logistika, která se konala v pátek, 13.prosince 2019 v Hale Strojovna Kladno. Naše ředitelka Tereza Vítová jim přiblížila aktivity i cíle naší nadace a pohovořila i s jednotlivci o zkušenostech a dalších možnostech spolupráce s nadací.