Pošli pohled, potěšíš a pomůžeš

Logo Société Générale

Francouzská obchodní banka Société Générále, majitel české Komerční banky, se rozhodla vytvořit mezi svými českými zaměstnanci projekt, kterým pomůže dětem naší nadace. Zaměstnanci mají tento rok posílat na ústředí banky nebo jiným kolegům z poboček pohledy z dovolené, cest a výletů.

pokračování článku…

Pozůstalí sirotci po nehodě řidičky u Lochkovského tunelu

Při nehodě v červnu 2018 u Lochkovského tunelu v Praze, při které zemřela řidička dodávky, přišly o svou maminku dvě děti, ve věku 11 a 14 let. Média uváděla, že zemřela řidička kamionu, což bylo pro nás trochu zavádějící, podle fotek se jednalo o nehodu dodávky. Údajně ale měla řidička jezdit se soupravou nad 3,5 tuny, a tak jsme na žádost jejích kolegů pro pozůstalé děti otevřeli sbírkový transparentní účet. Jelikož děti už nemají ani otce, probíhal dlouhodobý soudní úkon o opatrovnictví, který trval několik měsíců, tak jako dodání úmrtního listu a protokolu o nehodě.

pokračování článku…

Nový partner na prodej zboží s logem Nadace

logo-ctverec

S potěšením vás informujeme, že firma Norsim, provozující web truckonline.cz, zařadila mezi své nabízené zboží v e-shopu i reklamní předměty nadace Truck HELP. Můžete si je zakoupit i na této stránce a přispět tak naší nadaci ve stejné výši. Děkujeme provozovatelům tohoto e-shopu za jejich příkladnou pomoc.

PF 2019

Nadace pf

Den dárců a Dárcovský summit 2018

IMG_4153

Dnes proběhl již osmý Dárcovský summit, kterého se pravidelně zúčastňujeme. Pořadatelem je Fórum dárců, organizace, která více jak 20 let sdružuje nadace v České republice a rozvíjí dárcovství u nás.