Hledáme

Hledáme maminkám práci

Vdovy po řidičích kamionů a autobusů se rázem ocitají ve finanční nouzi, v naprosté většině totiž přišly o živitele rodiny. Jde většinou o matky malých dětí, které se po této ztrátě musí postavit na vlastní nohy a vzít finanční zabezpečení rodiny na svá bedra.  Mnohdy to znamená jediné – najít si nové zaměstnání.
Nadace Truck HELP se snaží pomáhat vdovám i v hledání práce, ale protože v dnešní době nemají matky malých dětí na pracovním trhu na růžích ustláno a nadační rodiny jsou po celé republice, není to vůbec lehké. Proto chceme na tomto místě zveřejňovat pracovní poptávky našich maminek, které jsou v tíživé životní situaci, s nadějí, že díky naší inzerci uspějí a najdou zaměstnání, které jim umožní důstojné zabezpečení jejich dětí.

Pravidla podpory​

Nadaci Truck HELP jsme založili v prosinci roku 2003. Po počátečních nesnázích se sháněním financí se potýkáme především s nedostatkem informací o nehodách řidičů profesionálů, kteří po sobě zanechali děti do 18 let. Proto vám budeme vděčni, když nás budete kontaktovat ohledně dopravních nehod kamionu, kde ať už vlastní nebo cizí vinou zemřel řidič kamionu nebo autobusu. Potřebujeme kontakt na dopravní firmu, u které řidič pracoval a zemřel (či byl trvale postižen) nebo kontakt na jeho kolegu, případně pozůstalou rodinu. Za vaši spolupráci předem děkujeme.